Fyrrverandi forsætisráðharri leigar hús síni til føroyingar

Fyrrverandi danski forsætisráðharrin, Lars Løkke Rasmussen, bjóðar aftur í ár føroyingum at leiga hús síni í Græsted í Norðursælandi.

Tað ger hann á Rótikassanum á Facebook, har dóttir hansara hevur lagt út tilboðið, sum fyrrverandi forsætisráðharrin og konan eisini høvdu á Rótikassanum í fjør:

 

»Summar í Nordsjælland

Foreldrini hjá mær hava eitt deiligt hús í Græsted, sum tey leiga út. Síðsta ár skrivaði tey á rótikassan: 

Hold ferie tæt på skov og strand. Sólrun og jeg elsker Færøerne om sommeren. Mange færinger rejser den anden vej og bruger lidt af sommeren i Danmark. Har I lyst til nogle dage i Nordsjælland tæt på skov og strand, så kan I leje en totalt nyrenoveret villalejlighed i vores 'gamle hus' i Græsted: Tre soveværelser, to badeværelser + gæstetoilet, nyt køkken og stor stue med indbygget pejs. Her er plads til seks mennesker (+ et par stykker ekstra, hvis I tager sovesofaen på reposen i brug). Kæmpe, ugenert have med bålplads og sauna. Her er højt til himlen - og I er kun 10 minutters bilkørsel fra Nordsjællands bedste strande, 10 minutters gåtur fra skoven og 45 minutter biltur fra København. En perfekt ramme for en familieferie eller bare nogle 'slappe-af-dage' for nogle vennepar.

Um tú hevur áhuga, so ert tú vælkomin at skriva til mín á messenger«, skrivar dóttirin.

 

##med2##

 

##med3##

 

##med4##